Pe data de 19 octombrie 2018, a fost organizata in Milano, Italia, Gala CINET Global Best Practices Awards 2018, unde BLUE LAGOON CLEAN a sustinut o prezentare de 3 minute pentru juriul international GBPAP 2018, dupa o procedura oficiala de selectie. In urma jurizarii compania a obtinut locul 17 in categoria Retail Textile Cleaning din 150 de companii profesionale din 40 de tari, cu un scor de evaluare din partea juriului international de 39,3.

BLUE LAGOON CLEAN a primit, de asemenea, urmatoarele premii:

Country Best Practices Award 2018 ( Premiul pe tara, pentru ca a fost compania nominalizata cu cele mai bune rezultate la GBPAP18 din ROMANIA )
Award of Excellence ( Premiul de excelenta in RTC – Retail Textile Care )

Premiile funcționează ca o platformă pentru a evidentia cele mai bune practici din PTC ( Professional Textile Care ) si pentru a demonstra ca industria se concentreaza pe un standard ridicat de calitate, noi modele de afaceri, inovare si durabilitate.

CINET, organizatia internationala umbrela pentru PTC, a organizat Programul de premii invitand toti membrii, reprezentantii curatatoriilor profesionale si partile interesate din intreaga lume sa participe la acest eveniment prin nominalizarea companiilor extraordinare din domeniul curatatoriilor profesionale. Companiile au fost evaluate de un juriu international independent, format din reprezentanti ai companiilor comerciale, consultanti si asociatii profesionale din 20 de tari din cadrul industriei PTC.

BLUE LAGOON CLEAN este mandra sa fie selectata pentru aceste premii, care confirma dedicarea in a oferi servicii de calitate clientilor nostri.

Privacy Policy Settings