Site-ul www.blchq.ro, precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L..
S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o eroare, inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.
Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L.

Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata să contacteze reprezentantii S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit.
S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. si partenerii, mandantii, actionarii sau angajatii sai nu vor fi responsabili pentru nici o dauna de orice natura, fie contractuala, statutara, de prejudiciu (inclusiv, fara limitare la, neglijenta) sau de alta natura, legata de folosirea informatiilor prezentate pe acest site. Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. Orice persoana care doreste sa acceseze unu sau mai multe l din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze reprezentantii S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.blchq.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
(i) prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale si de reclama specifice operatiunilor de marketing direct;
(ii) contactarea de catre un reprezentant al societatii S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de catre societate;
(iii) transmiterea de catre S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L., prin email, de buletine informative (Newsletter) cu privire la serviciile oferite de societate;
(iv) solutionarea de catre S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. (a se vedea sectiunea “Contact” din site);

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L..

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului si materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L.. Orice incercare de modificare a imaginii si/sau informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L., fara acordul scris prealabil al societatii, da dreptul S.C. Blue Lagoon Clean S.R.L. sa se adreseze instantelor legal competente pentru drepturilor sale.

Privacy Policy Settings