Blue Lagoon Clean este prima curatatorie ecologica de haine din Bucuresti, infiintata in 2013, din dorinta de a oferi clientilor posibilitatea de a curata chiar si cele mai pretentioase haine si covoare.

Datorita tehnologiei folosite, bazata pe apa si detergenti biodegradabili, putem curata rochii de mireasa, rochii de seara, rochii de ocazie, haine cu imprimeuri, cristale, paiete, strasuri, articole din lana, casmir, catifea, piele sau combinatii ale acestor materiale. Tehnologia Lagoon Advance Care, este singura care a primit aprobarea The Woolmark Company.

Serviciul de Colectare & Livrare GRATUITA pus la dispozitia clientilor, atat pentru curatarea hainelor cat si a covoarelor, s-a dovedit a fi de un real ajutor pentru cei care doresc sa isi foloseasca timpul eficient.

Pentru cei care utilizeaza frecvent servicii de curatatorie, Blue Lagoon Clean, a pus la dispozitia lor 3 tipuri de Abonamente PREPAY, prin care beneficiaza de REDUCERI de pana la 30% la serviciile de curatatorie haine si covoare, prin Abonamentul PREMIUM.

De asemenea suntem singura curatatorie din Bucuresti care oferim clientilor nostri serviciul Asigurat 100%.

Tehnologia de ultima generatie, in materie de curatare umeda, experienta personalului, serviciul de Colectare & Livrare GRATUITA, serviciul Asigurat 100%, dar si cele mai bune preturi prin intermediul Abonamentelor PREMIUM, transforma Blue Lagoon Clean, in cea mai buna curatatorie de haine si covoare din Bucuresti!

Incearca si tu serviciile noastre si convinge-te!

Ne gasesti la oricare din cele 3 puncte de lucru sau suna-ne la 0799799192 si beneficiaza de Colectare & Livrare GRATUITA! ( serviciul este disponibil in Bucuresti, iar in Ilfov in limita a 15 km; comanda minima 60 RON )

Privacy Policy Settings